Coaching naar meer ontspanning en succes in je werk en je leven

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Ingrid Bannink, coach Leiden. Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Zoek je een coach om je te helpen met je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei? 

 • Loop je tegen situaties aan in je werk en je leven die je lastig vindt? 
 • Wil je nieuwe vaardigheden ontwikkelen?
 • Wil je met een gediplomeerd coach sparren om je doelen helder te krijgen en te behalen?

Wil je je zelfkennis vergroten, ontdekken wat je kwaliteiten zijn, wat je wilt bereiken in je werk en je leven en hoe je dit kunt doen?

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Het doel van coachingsgesprekken is je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei in je werk en in je leven. Het resultaat is om meer ontspannen en succesvol te leven, te werken, te communiceren, samen te werken en/of leiding te geven en je persoonlijke en zakelijke doelen te behalen.

Wil je bijvoorbeeld werken aan:

 • Het vergroten van je invloed en zichtbaarheid in je werk?
 • Het vergroten van je assertiviteit?
 • Het verminderen van je werkdruk en werkstress en leren ontspannen en effectief te werken?
 • Je persoonlijk leiderschap en je impact te vergroten?
 • Het vergroten van je communicatieve vaardigheden?
 • Het verbeteren van de werkrelatie met je collega's of medewerkers?
 • Het coachen van je werknemers of collega’s?
 • Je faalangst, gebrek aan regie in je werk, perfectionisme, te hoog verantwoordelijkheidsgevoel?
 • leren leidinggeven aan een afdeling, team of project?

Resultaat van coaching

Als gediplomeerd coach ben ik opgeleid om je te begeleiden je zelfgekozen leerdoelen te behalen. Tijdens de gesprekken ontwikkel je nieuwe inzichten en handvatten, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk in de praktijk aan de slag kan. Dit doe ik graag vanuit de kennis, kunde en motivatie die al bij jou aanwezig is. Daarnaast zal ik, als dit bijdraagt aan het positieve verloop van het coachingstraject, mijn eigen kennis en kunde en ervaring delen.

Coaching helpt je je zelfkennis en je zelfsturend vermogen te vergroten en meer regie te krijgen op de kwaliteit van je leven en je werk. Je gaat bewuster, effectiever en meer ontspannen om met (lastige) situaties in je werk en je leven.

Voor wie

De mensen die ik coach zijn professionals, zelfstandig ondernemers, leidinggevenden, teams, MT-leden en directieleden. Zij hebben gemeen dat zij zich op hun eigen niveau persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen om ontspannen en succesvol te werken en te leven, samen te werken, te communiceren en/of leiding te geven. 

Sparringpartner

Ook voor mensen die niet zo zeer behoefte hebben om een heel coachingstraject te volgen maar juist af en toe willen sparren. Om scherp te blijven op je doelen of om drempels te bespreken waar je af en toe tegen aan loopt in je werk ben je van harte welkom.

Contact

Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij mij in mijn praktijkruimte, via Skype of voor een telefonisch consult.

Wil jij ook regelmatig inspirerende columns en tips ontvangen?

Voor het versterken van je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei


Al meer dan 2.500 lezers gingen je voor!!!

Je ontvangt geen 'spam'. Je kunt je op ieder moment afmelden en je e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Testimonials

"Ingrid heb ik gedurende het gehele coachingstraject als zeer professioneel mogen ervaren, altijd goed voorbereid en werkende vanuit een sterke theoretische basis. Gedurende het gehele traject is Ingrid constant op respectvolle en integere wijze te werk gegaan, weet hierbij de juiste vragen te stellen en de vertaalslag naar de praktijk te maken. In korte tijd heb ik veel van Ingrid mogen leren, graag maak ik van deze gelegenheid gebruik Ingrid te bedanken als ook aan te bevelen!"
Michiel Boeve

 

 

"Ik heb Ingrid ervaren als een betrokken, oprechte en belangstellende coach die door haar plezierige en toegewijde aandacht een veilige sfeer weet te creëren. Ze had geduld en humor op zijn tijd en ondanks dat ze soms tussendoor persoonlijk werd, hield ze de nodige afstand. Tijdens onze gesprekken is ze in haar missie geslaagd en heeft ze mij als coach in alle rust en ruimte de vrijheid gegeven mijn eigen oplossingen te bedenken en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Ik heb onze sessies als een prachtige reis ervaren."
Chris 

 

 

“Ik heb tien gesprekken met Ingrid gevoerd op een punt in mijn leven en in mijn carrière waarop bewustwording en richting nodig was. Zij deed dat op een prettige, rustige manier zonder te (ver)oordelen en bovendien stapsgewijs en gestructureerd. Ik ben écht aan het denken gezet over mijn eigen gedrag, mijn omgeving en mijn doelen. Daarbij is wel noodzakelijk dat je je actief en open opstelt en wat met de feedback van Ingrid wilt doen. Dus uit de comfortzone stappen zogezegd. Ik heb dat daadwerkelijk gedaan en nu een keuze gemaakt waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou gaan doen. Het resultaat van een denk- en coachingsproces waarvan Ingrid aan de basis stond. Dank je wel Ingrid voor de nuttige sessies en veel succes als coach.”
Caroline Ploeger