Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Coaching voor meer ontspanning, zelfvertrouwen & succes in je werk & je leven

Coaching

Coaching voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Zoek je een coach om je te helpen met je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei? Coaching voor:

 • Loop je tegen situaties aan in je werk en je leven die je lastig vindt? 
 • Wil je nieuwe vaardigheden ontwikkelen?
 • Wil je met een  coach sparren om je doelen helder te krijgen en te behalen?
 • Wil je je zelfkennis vergroten, je kwaliteiten ontdekken, wat je wilt bereiken in je werk & je leven en hoe je dit kunt aanpakken?

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Het doel van coaching is je te begeleiden met je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei in je werk en in je leven. Je merkt dat je meer regie krijgt op nieuwe en lastige situaties. Je zult meer ontspannen, met meer zelfvertrouwen en succesvol leven, werken, communiceren, samenwerken of leidinggeven en je persoonlijke en zakelijke doelen halen.

Wil je bijvoorbeeld werken aan:

 • Je invloed en zichtbaarheid in je werk ontwikkelen?
 • Het versterken van je assertiviteit in je werk en je privéleven?
 • Je werkdruk en je werkstress leren verminderen en leren ontspannen en effectief te werken?
 • leren je prioriteiten stellen en meer overzicht in je hoofd en structuur in je werk te brengen?
 • Je persoonlijk leiderschap en je impact vergroten?
 • Het versterken van je communicatieve vaardigheden en het contact verbeteren met de mensen in je omgeving?
 • Het verbeteren van de werkrelatie met je collega's of medewerkers?
 • Je werknemers of collega’s coachen?
 • Je faalangst, gebrek aan regie in je werk, perfectionisme, te hoog verantwoordelijkheidsgevoel?
 • Leren leidinggeven aan een afdeling, team of project?

Resultaat van coaching

Als gediplomeerd coach ben ik opgeleid om je te begeleiden je zelfgekozen leerdoelen te behalen. Tijdens de gesprekken ontwikkel je nieuwe inzichten en handvatten, waarmee je zelfstandig en onafhankelijk in de praktijk aan de slag kan. Dit doe ik graag vanuit de kennis, ervaring en motivatie die al bij jou aanwezig is. Daarnaast zal ik, als dit bijdraagt aan het positieve verloop van het coachingstraject, mijn eigen kennis, kunde en ervaring delen.

Coaching helpt je je zelfkennis en je zelfsturend vermogen te vergroten en meer regie te krijgen op de kwaliteit van je leven en je werk. Je gaat bewuster, effectiever en meer ontspannen om met (lastige) situaties in je werk en je leven vanuit je eigen kracht en kwaliteiten.

Voor wie is coaching bedoeld? 

De mensen die ik coach zijn professionals, zelfstandig ondernemers, leidinggevenden, teams, MT-leden en directieleden. Zij hebben gemeen dat zij zich op hun eigen niveau persoonlijk en professioneel willen ontwikkelen om ontspannen, effectief en succesvol te werken en te leven, samen te werken, te communiceren en/of leiding te geven. 

Sparringpartner

Ook voor mensen die niet zo zeer behoefte hebben om een heel coachingstraject te volgen maar juist af en toe willen sparren. Om scherp te blijven op je doelen of om drempels te bespreken waar je af en toe tegen aan loopt in je werk ben je van harte welkom.

Interesse in coaching? 

Neem contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek bij mij in mijn praktijkruimte, via Skype of voor een telefonisch consult.

Wil jij ook regelmatig inspirerende columns en tips ontvangen?

Voor het versterken van je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei


Al meer dan 2.500 lezers gingen je voor!

Je ontvangt geen 'spam'. Je kunt je op ieder moment afmelden en je e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Testimonials

"Ingrid heb ik gedurende het gehele coachingstraject als zeer professioneel mogen ervaren, altijd goed voorbereid en werkende vanuit een sterke theoretische basis. Gedurende het gehele traject is Ingrid constant op respectvolle en integere wijze te werk gegaan, weet hierbij de juiste vragen te stellen en de vertaalslag naar de praktijk te maken. In korte tijd heb ik veel van Ingrid mogen leren, graag maak ik van deze gelegenheid gebruik Ingrid te bedanken als ook aan te bevelen!"
Michiel Boeve

 

 

"Ik heb Ingrid ervaren als een betrokken, oprechte en belangstellende coach die door haar plezierige en toegewijde aandacht een veilige sfeer weet te creëren. Ze had geduld en humor op zijn tijd en ondanks dat ze soms tussendoor persoonlijk werd, hield ze de nodige afstand. Tijdens onze gesprekken is ze in haar missie geslaagd en heeft ze mij als coach in alle rust en ruimte de vrijheid gegeven mijn eigen oplossingen te bedenken en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Ik heb onze sessies als een prachtige reis ervaren."
Chris 

 

 

“Ik heb tien gesprekken met Ingrid gevoerd op een punt in mijn leven en in mijn carrière waarop bewustwording en richting nodig was. Zij deed dat op een prettige, rustige manier zonder te (ver)oordelen en bovendien stapsgewijs en gestructureerd. Ik ben écht aan het denken gezet over mijn eigen gedrag, mijn omgeving en mijn doelen. Daarbij is wel noodzakelijk dat je je actief en open opstelt en wat met de feedback van Ingrid wilt doen. Dus uit de comfortzone stappen zogezegd. Ik heb dat daadwerkelijk gedaan en nu een keuze gemaakt waarvan ik nooit had gedacht dat ik dat zou gaan doen. Het resultaat van een denk- en coachingsproces waarvan Ingrid aan de basis stond. Dank je wel Ingrid voor de nuttige sessies en veel succes als coach.”
Caroline Ploeger