Coaching Persoonlijke en Professionele groei

Naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes in je werk

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Coaching Persooncoaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groeilijke ontwikkeling en Professionele groei

 • Loop je tegen drempels aan in je werk of je onderneming die je ervan weerhouden ontspannen en succesvol te werken?
 • Vind je sommige situaties in je werk lastig om mee om te gaan? 
 • Je vindt dat je te weinig invloed hebt tijdens gesprekken met collega's.
 • Of wil je graag nieuwe vaardigheden leren of  ze verder ontwikkelen voor een volgende stap in je carrière en /of onderneming?

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei naar meer ontspanning, zelfvertrouwen en succes in je werk

Wil je graag  samen met een professioneel coach werken aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei naar meer zelfvertrouwen, plezier en succes in je werk en je leven? Je wilt leren meer ontspannen en effectiever te werken, communiceren, samen te werken of leiding te geven.

Herken je je je in het volgende?

 • Je loopt elke keer tegen dezelfde situaties aan in je werk en wil graag anders met de situaties om leren gaan. 
 • Je wilt je gedrag en je communicatie effectiever en maken, je overtuigingskracht vergroten en je invloed te vergroten om je persoonlijke en professionele doelen te halen. 
 • Je voelt je onzeker in je werk. Je wilt je zelfvertrouwen ontwikkelen in je werk vanuit je eigen kwaliteiten. 
 • Je hebt last van een veel te hoge werkdruk en weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Je wilt meer rust in je hoofd en overzicht in je werk.
 • Prioriteiten stellen en je werk structureren vind je lastig. Je wilt meer regie over je werk ontwikkelen.
 • Je wilt als beginnend of gevorderd leidinggevende leren je medewerkers mens- en doelgericht aan te sturen, je invloed vergroten en samen met je team resultaten behalen. 
 • Je hebt last van uitstelgedrag, faalangst of perfectionisme en wilt leren hoe je je gedrag juist ontspannen kunt inzetten in je werk. 
 • Je hebt moeite hebt met de ongeschreven omgangsregels op je werk en met het ontspannen benaderen van collega’s. Je wilt je sociale vaardigheden en je organisatiesensitiviteit ontwikkelen.
 • Je vindt het lastig om je grenzen aan te geven, met confrontaties en weerstand om te gaan. Je wilt leren assertiever te communiceren of leren constructief feedback te geven en te ontvangen.
 • Je bent niet zichtbaar genoeg in de organisatie en je wilt leren je effectiever en soepeler te bewegen door de organisatie heen en om leren gaan met kantoorpolitiek.

Daarmee kan ik je helpen!

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Hoe kan ik je helpen?

 • Ik maak je bewust van je huidige gedrag, houding en je denkpatronen, effectief of niet effectief. 
 • Ik help je je talenten, kwaliteiten en je drijfveren te ontdekken en deze bewust in de praktijk te gebruiken.
 • Ik begeleid je in het ontdekken van gedrag, houding en gedachten die wel effectief zijn en bijdragen aan je leerdoelen.
 • Ik ondersteun je in het bepalen wat jij belangrijk vindt in je werk, in het behalen van jouw ontwikkelingsdoelen en ik daag je uit duidelijke keuzes te maken.
 • Vanzelfsprekend kun je daarnaast een beroep doen op mijn expertise. Ik deel graag relevante kennis, kunde, ervaring en inzichten.

Ontspannen en effectief communiceren, werken, samenwerken en/of leidinggeven om je doelen in je werk en je leven te bereiken met coaching 

Het resultaat van de coachingsgesprekken is:

Coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei zodat je met meer zelfvertrouwen, ontspanning en succes effectiever werkt, communiceert, samenwerkt of leiding geeft. In je werk maak je optimaal gebruik van jouw kwaliteiten en talenten. Je haalt op een meer ontspannen, effectiever en professioneler manier je persoonlijke en professionele doelen en kunt genieten van de weg ernaar toe.

Sparren met een coach voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Ook voor mensen die af en toe eens willen sparren met een professionele coach om je scherp te houden op je doelen of om je te leren omgaan met lastige situaties in je werk.

Wil ook jij graag werken aan je persoonlijke en professionele groei om met meer zelfvertrouwen en vanuit je eigen kracht keuzes te maken en succesvol je doelen te halen? Of ken je iemand die dat wil? Dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij in mijn praktijkruimte of voor een consult via de telefoon of Skype.

Meer informatie over coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei?

Neem contact met me op voor meer informatie of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor coaching Persoonlijke ontwikkeling en Professionele groei.

Werkwijze en tarieven coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Meer praktische informatie over mijn werkwijze of de tarieven voor coaching persoonlijke ontwikkeling en professionele groei? Die kun je hier vinden.

Wil jij ook regelmatig gratis inspirerende tips en columns ontvangen?

Voor het versterken van je persoonlijke ontwikkeling en professionele communicatieve vaardigheden.


Al meer dan 2.500 lezers gingen je voor!

Je ontvangt geen 'spam'. Je kunt je op ieder moment afmelden en je e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

 

Testimonial Coaching Persoonlijke ontwikkeling en Professionele groei

"Ik kwam bij Ingrid omdat ik het gevoel had geen grip op bepaalde situaties op mijn werk te hebben. Door de rust en ontspanning die Ingrid uitstraalde, voelde ik me gelijk op mijn gemak en kon ik in de coachingsgesprekken die ik met haar gevoerd heb werken aan mijn leerdoelen. Het resultaat is dat ik een veel beter contact heb met mijn collega's, mijn invloed heb vergroot en meer grip op mijn werk heb. Ik heb ontdekt dat ik meer in mijn mars heb dan ik dacht en heb zelfs promotie gemaakt. Dank je wel Ingrid voor de prettige en leerzame gesprekken.
Martijn, projectleider en vertrouwenspersoon, 45 jaar

Testimonial Coaching Persoonlijke ontwikkeling en Professionele groei

"Mijn telefoontje naar Ingrid, met het intakegesprek en 8 coachingsgesprekken, als gevolg is een belangrijk omslagpunt in mijn loopbaan en privéleven geworden. De balans tussen werk en privé was bij aanvang van het traject behoorlijk zoek. Niet kunnen stoppen en met een rustig gevoel het kantoor 's avonds verlaten was de voornaamste aanleiding om contact met haar op te nemen. Vol vertrouwen kan ik nu zeggen dat Ingrid mij met haar levens- en werkervaring, inzichten, (boeken)tips , adviezen  en methodes weer grip op mijn werk heeft gegeven. Ze heeft me een spiegel voor gehouden en sterker doen beseffen dat ik aan het roer sta om de juiste keuzes te maken".  
Tamara, HR Manager (36 jaar)

Meer informatie over coaching? Kijk ook eens op: