Spreker

Interactieve lezing persoonlijke ontwikkeling & professionele groei

Interactieve lezing over persoonlijke ontwikkeling & professionele groei

lezing persoonlijke ontwikkeling & professionele groeiAls spreker over persoonlijke ontwikkeling & professionele groei geef ik regelmatig interactieve lezingen en workshops. Ik inspireer en motiveer mensen, teams en organisaties om zichzelf beter te leren kennen, bewuste keuzes te maken in hun werk en hiervoor in beweging te komen. Zo versterken zij hun persoonlijke en professionele gedrag, houding, gedachten en vaardigheden. Met een interactieve lezing persoonlijke ontwikkeling & professionele groei stimuleer ik deelnemers om te werken aan hun eigen leiderschap.

Interactieve lezing over persoonlijke ontwikkeling & professionele groei

 

Tijdens de interactieve lezing gebruik ik op een ontspannen en leerzame manier onderbouwde theorieën, testen, praktijkvoorbeelden en oefeningen.  Hiermee zet ik mensen aan het denken over hun eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast breng ik mensen met elkaar in verbinding tijdens de lezing en deel ik inzichten, tips en praktische handvatten. Waarbij ik humor niet uit de weg ga.

Inspiratie om met meer plezier, voldoening en succes te werken en te leven

Onderwerpen die deelnemers tijdens een interactieve lezing over persoonlijke ontwikkeling & professionele groei of workshop kunnen inspireren, zijn bijvoorbeeld:

 • Vergroten van zelfkennis en zelfontwikkeling
 • Versterken van professionele ontwikkeling en groei
 • Bewust inzetten van kwaliteiten in je werk en leven voor meer zelfvertrouwen en succes
 • Hoe ga je om met lastige situaties en vervelende collega’s op de werkvloer?
 • Vergroten van je inlevingsvermogen, sociaalbewustzijn en organisatiesensitiviteit
 • Hoe maak ik zaken constructief bespreekbaar?
 • Samenwerken lastig? Soms wel en hoe ga je er dan mee om?
 • Hoe geef ik ontspannen en doelgericht leiding?
 • Effectief communiceren & samenwerken
 • Het vinden van balans tussen werk en privé
 • Vergroten van je zichtbaarheid in de organisatie
 • Versterken van je veerkracht of zelfvertrouwen

Interactief, verhelderend, doeltreffend en inspirerend

Vanzelfsprekend maak ik de interactieve lezing over persoonlijke ontwikkeling & professionele groei of workshop in overleg met de opdrachtgever. Wat is het thema van de dag of avond? Wie zijn de deelnemers en wat is de gelegenheid? Wat wil je daarnaast dat de deelnemers meekrijgen tijdens de lezing of workshop? Dit zijn zoal voorbeelden van vragen die ik graag aan je stel om de lezing of workshop goed voor te bereiden.

Contact  workshop of interactieve lezing persoonlijke ontwikkeling & professionele groei

Heb je interesse in een interactieve workshop of lezing over persoonlijke ontwikkeling en professionele groei? Voor professionals, teams, organisaties, heidagen, afdelingsuitjes, teamdagen of op congressen of andere bijeenkomsten? Neem contact met me op!

Inspiratie

Wil je inspiratie voor een onderwerp of thema? https://www.banninkcoaching.nl/columns-succes-in-je-werk/ 

Wil je ook regelmatig inspirerende columns en praktische tips ontvangen?

Voor het versterken van persoonlijke ontwikkeling en professionele groei van mensen en teams


Al meer dan 4.500 lezers gingen je voor!

Je ontvangt geen 'spam'. Je kunt je op ieder moment afmelden en je e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Begeleiding persoonlijk leiderschap

Coaching

Loop je tegen situaties aan in je werk, wil je vaardigheden ontwikkelen en je persoonlijk leiderschap versterken? Zoek je een ervaren coach om je te begeleiden naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes in je werk? Coaching persoonlijke ontwikkeling & professionele groei.  

Teamcoaching

Is de sfeer goed in het team? Worden de teamdoelen behaald? Is het een team waarin de teamleden constructief communiceren en samenwerken, zonder onderlinge conflicten? Of kun je hulp gebruiken om dit te bereiken? Teamcoaching voor een ontspannen en resultaatgericht sterk team.

Contact

Wil je weten welke bijdrage Ingrid Bannink kan leveren aan jouw persoonlijke en professionele groei of die van je team of organisatie? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Testimonials

“Het was een enthousiaste en leerzame lezing over het ontwikkelen van je overtuigingskracht. Je nam iedereen mee in je verhaal, liet ze zelf oefenen met bijvoorbeeld hun uitstraling en gaf ze bruikbare en praktische tips. Je bent toegankelijk en deskundig in je verhaal. Dank je wel hiervoor.“

Margareth over interactieve lezing Voor Raddison Blu Palace Hotel 

 

“Ik had me vooraf erg verheugd op je lezing. En je hebt alle verwachtingen waargemaakt. Je verhaal en oefeningen hebben me geboeid en geraakt.”

Alies over interactieve lezing over 'Professional in the lead' voor Auris Dienstverlening

 

“Als opdrachtgever heb ik de samenwerking met Ingrid als zeer professioneel en prettig ervaren. De lezing was vrolijk en inspirerend, het programma uitstekend. De deelnemers voelden zich welkom bij je en er was ruimte voor vragen en voor humor.”

Peter over een interactieve lezing / workshop 'Het versterken van de onderlinge communicatie en samenwerking in teams' voor SBB