Inspirerende en doeltreffende begeleiding van uw bijeenkomst

Begeleiding van uw bijeenkomst; leerzaam en inspirerend

begeleiding van uw bijeenkomstBent u op zoek naar iemand die de begeleiding van uw bijeenkomst op een verbindende en doeltreffende manier vormgeeft en leidt?

Regelmatig begeleid ik diverse interactieve bijeenkomsten tussen mensen en voor teams en organisaties. Samen met de opdrachtgever en deelnemers werken we op een ontspannen, leerzame en resultaatgerichte manier aan nieuwe (gezamenlijke) inzichten. Om deze vervolgens om te zetten in concrete plannen en acties.

Verbindende en doeltreffende begeleiding van uw bijeenkomst voor uw team of uw organisatie

Voorbeelden zijn:

 • Het begeleiden van een heidag met een team om te inventariseren waar ze nu staan, welke doelen ze willen bereiken en hoe ze dit gaan doen
 • Begeleiden van een één of tweedaagse teambijeenkomst over samenwerking en strategie-afstemming
 • Een dialoog begeleiden met medewerkers over een dilemma of vraagstuk in de vorm van een Dialoogcafé
 • Ronde tafelbijeenkomsten leiden tijdens een conferentie om mensen op een prettige manier met elkaar in gesprek te brengen over een bepaald thema
 • Zakelijke speeddatesessies begeleiden voor medewerkers om elkaar beter te leren kennen na een reorganisatie of snelle groei van uw organisatie
 • Een managementteam begeleiden om te komen tot een goede onderlinge samenwerking en een goed doordacht jaarplan
 • Een workshop verzorgen voor een organisatie tijdens een heidag over het versterken van verbindende en doeltreffende communicatie en samenwerking
 • Intervisiebijeenkomsten faciliteren zodat medewerkers in een organisatie op een ontspannen en resultaatgerichte manier van elkaar kunnen leren
 • Een inspirerende en leerzame interactieve lezing geven over ‘Professionele groei’
 • Een korte en krachtige workshop geven ‘Effectief communiceren en samenwerken met je team’
 • Teambijeenkomsten begeleiden om in het nieuwe team elkaar beter te leren kennen en goede procesafspraken te maken
 • Op een teamuitje een inspirerende en leerzame bijeenkomst begeleiden over persoonlijk leiderschap en onderlinge communicatie

Aanpak voor de begeleiding van uw bijeenkomst op maat gemaakt

Een goede voorbereiding is de basis voor een inspirerende en resultaatgerichte begeleiding van uw bijeenkomst. Dit doe ik graag in overleg met u. Uw ideeën en doelstellingen staan centraal bij het vormgeven en samenstellen van de begeleiding van uw bijeenkomst. Om zo te komen tot een optimaal mogelijk resultaat voor de deelnemers, uw team en/of organisatie.

Van inzichten naar actie

Tijdens de begeleiding van uw bijeenkomst zorg ik er altijd voor dat de opgedane inzichten, oplossingen, besproken punten of gemaakte afspraken vertaald worden in acties.

Contact voor een leerzame en inspirerende begeleiding van uw bijeenkomst

Wilt u graag meer weten over de begeleiding van uw bijeenkomst voor uw team of organisatie? Dan nodig ik u van harte uit contact met me op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek ben ik benieuwd naar uw ideeën over de invullingen en doelen van de bijeenkomst en leg ik  uit hoe ik werk afgestemd op uw wensen. Ik maak vervolgens graag een offerte op maat.

Webinar; online begeleiding van uw bijeenkomst

Tegenwoordig werken we steeds meer vanuit huis of op verschillende locaties. Het is niet altijd mogelijk om collega’s bij elkaar te krijgen om samen een training te volgen. We willen ons echter wel blijven ontwikkelen. Inspirerende inzichten op doen, nieuwe vaardigheden ontwikkelen of bestaande opfrissen. Wilt u voor de begeleiding van uw bijeenkomst een online bijeenkomst organiseren? Ook dat is mogelijk. 


 

Meld je aan voor gratis praktische tips en inspirerende inzichten

Voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei

Om direct mee aan de slag te gaan.


Al meer dan 4.500 lezers gingen je voor!

Je ontvangt geen 'spam'. Je kunt je op ieder moment afmelden en je e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Wil je meer informatie? 

Mail naar info @ banninkcoaching.nl,             via het contactformulier of via: 06-50921371

Beroepsorganisatie

Als gediplomeerd coach ben ik aangesloten bij de Nobco . De Nederlandse Orde voor beroepscoaches en volg hierbij haar Ethische Gedragscode.

Ingrid Bannink

Testimonial

Over een workshop 'Verbindend communiceren voor betere resultaten' op een heidag:

Je workshop voor ons MT heeft me geboeid. Ik vond het een fijne en leerzame bijeenkomst. Vooral het omzetten van inzichten in acties voor mezelf heeft mij geholpen. We waren geen gemakkelijke groep en juist je sympathieke en duidelijke manier van communiceren zonder dat we ons veroordeeld voelden, heeft ervoor gezorgd dat we enthousiast bleven luisteren en meedoen.

Jolanda - Manager P&O van een organisatie in energieoplossingen 

 

Testimonial

Over een teamdag van een nieuwe afdeling binnen de ICT in het kader van het afstemmen van de strategie en onderlinge samenwerking:

Dank je wel voor een leerzame en leuke dag. Je hebt ons krachtig en vriendelijk door de dag heen geloodst. Het was een geslaagde dag en we hebben er direct een vervolg aangegeven door de actiepunten in de praktijk te brengen.

Peter - manager 

Testimonial

Over begeleiding van dialogen in een zorgorganisatie:

"Ingrid heeft voor ons meerdere keren dialogen met diverse collega's uit de hele organisatie geleid over diverse actuele thema's. De rustige en open uitstraling en de duidelijke uitleg zorgde voor een vertrouwde sfeer waarin iedereen zich kon uitspreken. Er zijn veel punten uitgekomen waar de directie over na gaat denken en mee aan de slag gaat. Heel fijn om mee te maken."

Maaijke Hovering - Manager zorginstelling