zelfvertrouwen

Wat is zelfvertrouwen en hoe krijg je het? Een podcast

Een podcast met tips om je zelfvertrouwen te vergroten

Bijna iedereen kent wel momenten van zelfvertrouwen en van onzekerheid in zijn werk en zijn privéleven. Het is helemaal niet gek als je het spannend vindt om aan een nieuwe baan te beginnen of  het gesprek aan te gaan met een leidinggevende over een lastig onderwerp. Net zoals situaties die je onverwachts overkomen, zoals een reorganisatie of een conflict met een collega.  Je weet niet precies wat je te wachten staat en ook niet helemaal wat er van je verwacht wordt. Je hebt je nog geen gevoel van grip op de situatie en dat maakt je onzeker. En misschien wordt dat nog wel versterkt door je hoge verwachtingen over je eigen prestaties.

Voel je je ook wel eens onzeker?

Een groot gevoel van onzekerheid kan flink wat stress veroorzaken. Je wordt onrustig, voelt je machteloos en zit niet lekker meer in je vel. Of je nu een beetje onzeker bent of heel erg onzeker, je kunt je zelfvertrouwen vergroten, zolang je bereid bent tijd, aandacht, energie en een beetje lef te besteden aan je persoonlijke ontwikkeling. Zodat je het gevoel krijgt dat je weer in jezelf en je eigen prestaties kunt geloven, in je kwaliteiten, in je eigen mening en je achter je eigen acties staat.

—————————— Lees ook:  ———————————

16 manieren voor het vergroten van je zelfvertrouwen in je werk en je leven

—————————————————————————

Wil je je zelfvertrouwen laten groeien? Luister de podcast

Wil je weten wat zelfvertrouwen is en hoe je kunt werken aan de groei ervan? Luister de podcast waarin ik in gesprek mocht met Ben Tiggelaar. Ik geef veel voorbeelden uit mijn coachingspraktijk en praktische tips om van onzekerheid over een situatie naar zelfvertrouwen te gaan.

Podcast: Wat is zelfvertrouwen? En hoe kun je je zelfvertrouwen laten groeien?

“Ben gaat in gesprek met coach Ingrid Bannink over zelfvertrouwen. Wat is dat precies? Wat gebeurt er als je er te weinig van hebt? En hoe geef je je zelfvertrouwen een boost? Met veel praktische tips.”

De podcast kun je vinden op BNR Radio:

Zelfvertrouwen: wat is het en hoe krijg je het? | BNR Nieuwsradio

En op Spotify:

De podcast duurt ongeveer 20 minuten.

Meer tips over zelfvertrouwen?

Wil je nog meer praktische tips over het vergroten van je zelfvertrouwen in je werk en je privéleven? Deze kun je hier vinden op mijn website.

Denk je dat deze column voor iemand anders interessant of nuttig is? Dan zou ik het fijn vinden als je de link naar deze column doorstuurt.

Contact Coaching

Kun je ook hulp gebruiken om te werken aan het vergroten van je zelfvertrouwen?

Dat kan met coaching om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei.  Ik ben als coach gevestigd in Leiden. Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte en daarnaast wandel ik regelmatig samen met de coachee in Leiden en omstreken tijdens een coachingsgesprek. Ook coach ik regelmatig online via Teams of Zoom. Mocht je reistijd willen vermijden, online coaching is net zo prettig en effectief.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Was deze column interessant voor je?

Meld je dan ook aan en ontvang regelmatig gratis praktische tips en inspiratie over persoonlijke ontwikkeling en professionele groei  naar meer plezier, zelfvertrouwen en succes in het werk.


Al meer dan 4.500 lezers gingen je voor!

Je ontvangt geen 'spam'. Je kunt je op ieder moment afmelden en je e-mailadres wordt niet aan derden gegeven.

Geplaatst in Kwaliteiten, sterke punten, Leidinggeven en leiderschap, Loopbaanontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Werkdruk, werkstress, spanningsklachten, Werkplezier en werksfeer, Zelfvertrouwen vergroten, Zingeving & keuzes maken en getagd met , , , , , , , , , .